Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boeken en bier met Ronald Giphart bij Stanislaus Brewskovitch

Een literaire bierspecial met Ronald Giphart i.s.m. Stanislaus Brewskovitch. De schrijver vertelt onder meer over zijn nieuwe boek: 'Alle Tijd.'
Kosten: € 7,50 per persoon (op vertoon van ambassador card of bibliotheekpas eerste drankje gratis).

Kom onder het genot van een van de vele speciaalbieren luisteren naar de literaire lezing van Ronald Giphart in dé Stadsbrouwerij van Enschede. De schrijver vertelt onder meer over zijn nieuwste roman ‘Alle Tijd’ en daarnaast maak je kennis met de nieuwste lokale bieren van het moment. Deze literaire bierspecial is een gezamenlijk initiatief van de Bibliotheek Enschede en de sfeervolle Enschedese stadsbrouwerij Stanislaus Brewskovitch.

Online kaartverkoop

Online kaartverkoop via: craftbeerstore.nl

Over het boek 'Alle Tijd'

Over een vriendschap tussen zes mannen die begon bij de ontelbare avonden in een stamcafé, avonden die nooit ophielden. Toen de zes mannen begin jaren negentig besloten een bierbrouwerij te beginnen in een werfkelder in Utrecht, werden ze naast vrienden ook zakenpartners. Vijfentwintig jaar later zijn ze op weg naar een boshut in Duitsland om nog één weekend samen te zijn, voordat ze het contract voor de verkoop van de brouwerij tekenen. Tijdens dit weekend reflecteren ze op de vriendschap en op het leven.