Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Young Adult Event

Jennefer Melllink

Young Adult Event, speciaal voor liefhebbers van de populaire Young Adult boeken. Young Adult boeken zijn boeken voor jongeren in de leeftijdscategorie 15+. Val je in een andere leeftijdscategorie? Ook dan ben je van harte welkom! Verschillende auteurs en boekbloggers zullen workshops en signeersessies organiseren. Voor de eerste 50 aanmeldingen is er een goedgevulde goodiebag.   

Programma:

  • 09.30 uur: inloop
  • 10.00-11.00 uur: workshop 'Korte spannende verhalen schrijven' van Jennefer Mellink, schrijfster van young adult thrillers en korte verhalen. 
  • 10.00-11.00 uur: workshop 'Manuscripten' van boekblogster en schrijster van persoonlijke verhalen Katja 'That Blonde Woman'. 
  • 11.15-12.45 uur: workshop 'Hoe schrijf ik een boek?' van schrijfster en illustrator Iris Boter. 'Buiten bereik' is de eerste thriller van Iris (verschijnt april 2019).  
  • 11.00-12.00 uur: workshop 'Leesclub' van boek- en filmblogster Jessica 'Reviews and Roses'. Jessica schrijft recensies over boeken, films en soms ook tv-series. 
  • 12.30-13.30 uur: workshop 'Bookbloggen' van boekblogger Joost 'NerdyGeekyFanboy'. Joost blogt over boeken, films, series, games, tekenen, muziek en alles wat een Fanboy kan waarderen!
  • 13.15-14.15 uur: workshop 'Uitdenken van een fantasywereld' door schrijfster van fantasyboeken Kim ten Tusscher. 
  • 13.15-14.15 uur: workshop 'Schrijven met al je zintuigen' door Miranda Peters, schrijfster van de GAIA Trilogie. 
  • 14.30-16.00 uur: Q&A (questions and answers) met Marieke Nijkamp. 
  • 16.00-17.00 uur: een gezellig afsluiting met muziek. 

Deelname aan de workshops is gratis en je kunt aanschuiven waar en wanneer je maar wilt. Alle schrijvers houden na hun workshop een signeersessie van een half uur.

Speeddaten met uitgeverij 'Bullseye Publishing'

Wil je graag feedback ontvangen op je manuscript en/of weten of het geschikt is voor een uitgever? Uitgeverij 'Bullseye Publishing' is de gehele dag aanwezig om manuscripten te lezen van mensen die daar interesse in hebben. 

'Bullseye Publishing' is opgericht vanuit een diepgewortelde passie voor schrijven en lezen en staat bekend om openheid, persoonlijke aanpak en begeleiding. De uitgeverij draagt een breed assortiment boeken uit. Van fictie tot non-fictie, filosofie, psychologie, kinderboeken... geen genre is hen vreemd. Op het Young Adult Event kun je vrijblijvend kennis maken met deze eigentijdse uitgeverij. 

Waar vinden de activiteiten plaats? 

De activiteiten zullen plaatsvinden in verschillende ruimtes, een overzicht hiervan is aanwezig op de dag van het Event.

Boekgerelateerde producten zoals kaarten, stickers, poster en buttons worden verkocht bij diverse stands in de bibliotheek. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven! 

Aanmelden: 

Aanmelden voor het event is mogelijk via onderstaand reserveringsformulier. Wacht niet te lang, want voor de eerste 50 aanmeldingen staat er een toffe goodiebag klaar! 

 BoekbloggersJoost, Jessica en Katja

Reserveren
Ik ga akkoord met de privacyverklaring