Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Inspirerende Ontmoeting

Inspirerende Ontmoeting

Bijeenkomst van SIVE in de serie Inspirerende Ontmoeting met Marie-Claire Ottenhof. De entreeprijs voor de Inspirerende Ontmoeting is €3,- per persoon, inclusief lunch. 

Na haar studie Gezondheidswetenschappen is Marie-Clair als trainee gestart bij de gemeente Enschede. Ondertussen studeerde ze af voor de master Bestuurskunde. Naast alle theorie zocht ze naar de praktijk en leerde het bestuur van de Zonnebloem kennen en zette ze samen met studenten de studentenafdeling van het Rode Kruis op. In de zomerperiode zoekt ze het liefst een vrijwilligersproject in het buitenland op, bijvoorbeeld ouderenzorg in Moldavië of klussen op een Russische zorgboerderij. Ook is ze fanatiek waterpoloër en scheidsrechter en traint ze voor haar tweede triatlon. 

Aanmelden via SIVE

Elke laatste woensdag van de maand organiseert Stichting Interculturele Vrouwen Enschede een 'Inspirerende Ontmoeting.' Tijdens deze ontmoeting vertelt een gastspreekster over haar drijfveren en waarom zij is gekomen waar ze nu staat. In 2019 staan er wederom een aantal powervrouwen op het programma.