Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Belastingspreekuur

Iedereen die vragen heeft over de belastingaangifte of hulp zoekt bij het invullen kan terecht bij het gratis belastingspreekuur in de Centrale Bibliotheek en Bibliotheek Glanerbrug, in de maanden maart, april en mei. Alleen op afspraak.

Dit spreekuur wordt verzorgd door diverse maatschappelijke partners in samenwerking met Bibliotheek Enschede.

In de Centrale Bibliotheek kunt u, op afspraak, terecht op maandagmorgen van 10.00-12.00 uur. In Bibliotheek Glanerbrug is er geen vaste dag of tijdstip, een afspraak wordt gemaakt in overleg met de klant en de invulhulp.

Een afspraak maken voor het belastingspreekuur kan via , 053-4804804 of via onderstaand aanmeldformulier.
Neem uw DigiD en BSN-nummer mee.

Voor mensen die zelfstandig aangifte willen doen is er een gratis computer beschikbaar met printfaciliteiten. Dit is mogelijk in alle vestigingen, behalve in Bibliotheek Prismare en Bibliotheek Lonneker. Voor het zelfstandig belastingaangifte doen hoeft u geen afspraak te maken.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring